Modele de sevalet

Sevalet Trepied métalique acest sevalet métallique este confisat DIN sup si este comercializat in Husa. Sevalet de Masa cu Caseta de Culori Sevalet de Masa Astuce Caseta Sevaletele de Teren sau de Masa sunt usoare si pot fi transportate cu usurinta in concedii. Sevaletul Ideal pentru Pictura in aer liber sau in intérieur, atunci cand spatiul de lucru sau depozitare este restans. Alternativa Economica la cel mai populaire sevalet, sevaletul de Teren modèle M29. Impartasesc aceleasi caracteristici tehnice, Cu exceptia… Sevalet de Teren Astuce Caseta usor de Montat si de transportat, ideal pentru Pictura in Natura. Pachetul contine un sevalet de Tip Caseta, o Paleta de lemn si un Sertar pentru Culori sau alte materiale. Sevaletul trebuie ales dans functie de necesitati. Pentru a détermination cea mai buna alegere va recomandam sa raspundeti la urmatoarele intrebari: sevalet din lemn de pin neasamblat inaltime sevalet asamblat 147cm sevalet caméra S1 acest sevalet este confiserie à din lemn de Brad si se prezinta sub forma de trépied cu un picior Mobil. Sevalet MIC Tip Expo Sevalet mini 11×20 cm, lemn de FAG. Sevaletele din lemn de TEI sau Brad au o rezistenta limitata in timp. Pentru prelungirea duratei de utilizare recomandam Aplicarea unui Strat de ulei de in OData la 6 Luni pentru a preveni deformarea componentelor. Sevalete pentru Pictura confisquer din lemn sau métal.

Disponibile intr-o Gama variata, sevalete de Masa, de Teren sau sevalete mari de Studio. Rezultate: 30. Exacte: 30. Timp de răspuns: 43 ms. Caseta Luminoasa inovativa si portabila, Cu grosime si greutate extrem de reduse, ideala pentru desen, caligrafie, sablonare, cusut si multe altele. Iluminare reglabila in intensitate, uniforma pe fiecare margine, pe baza de LED. Grosime de numai 8mm,… Practica si usoara, ideala pentru Pictura sau desen la sevalet. Suport pentru coala de hartie, Care se fixeaza cu ajutorul unor cleme de metal sau hartie adeziva. Fabricata DIN Panel, 12mm grosime, greutate redusa.

A se Feri de umezeala. Nota: la comanda,… nu puteti ASEZA panze de dimensiuni mari.nu au o stabilitate mareCe dimensiuni vor avea picturile pe care le voi ASEZA PE sevalet? . . . Suport carti 34x28cm-SEVALET DE MASA acest obiect decorabil este confiserie à din lemn si are dmensiunile de 34x28cm…… Pentru expunerea tablourilor sau Pictura la sevalet. Ingust, Elegant, ocupa un spatiu restrans, foarte stabil si durabil. Ideal pentru tablourile inalte de pana la 130cm, Cu greutate maxima de 10kg. Suport pentru Panza ajustabil, prin intermediul a doua….

Cantitatea minima de cumparare pentru acest produs este 1 Portabil, compact si STABIL, ideal pentru Pictura in aer liber. Prevazut cu Caseta si Paleta pentru Pictura. Inaltime de lucru ajustabila. Constructie robusta, se poate folosi cu panze inalte de pana la 87cm, Cu greutate maxima de 8kg, fara pierderea… Masa de lucru pentru Pictura, desen sau Arhitectura, Cu suprafata de lucru 105x71cm DIN sticla, reglabila in inaltime, intre 75 si 100cm, si unghi de inclinatie ajustabil intre 0 si 80 de grade. Design simplu si industriel, constructie Solida DIN Otel sudat… In cazul in care sunteti incepator si nu aveti un atelier propriu va recomandam sa cumparati un sevalet de Teren sau unul de Masa. Acestea au avantajul ca se pot étrange usor si pot fi depozitate in spatii foarte MICI (Sub Pat, PE sifonier…). Rezistenta in timp a sevaletelor este Data de materialele DIN Care acestea sunt fabricate.

Pentru uz indelungat va recomandam sevaletele realizate din lemn de FAG tratat in ulei de in. Acest lemn are o rezistenta superioada iar tratarea sa cu ulei de in impiedica deformarea componentelor in timp.